Silvestrovský fotbálek

Silvestrovský fotbálek
31.12.2021

Tak po dvou letech, vloni to epidemická situace nedovolila, se Stavbaři opět sešli v dopoledních hodinách na silvestrovském fotbálku v tělocvičně na Severu. Celkem 14 fotbalistů bylo nalosováno do dvou týmů a hrálo se 2x 45 minut. Od začátku šlo do vedení mužstvo A, kde se nejvíce prosazoval Ondra Khol, který byl jediný, kdo se nevešel do veteránského věku. Právě mezi Ondrou a tátou to tam občas i zajiskřilo, ale to k tomu patří. Trochu byl i vidět rozdíl mezi těmi co pravidelně docházejí každý týden do tělocvičny si trochu zaběhat. Tento turnaj nejlépe vyšel střelecky nejmladšímu Stavbaři Ondrovi Kholovi se sedmi góly. Oproti poslednímu mači se vůbec nedařilo střelecky našemu trenérovi Vlastovi Pfeiferovi, který dal v poslední minutě svůj jediný gól. Potvrdil tak svoji formu ze čtvrtečních tělocvičen, kde už taky dlouho nevyhrál. Tento turnaj letos vyhrálo mužstvo A, které si udržovalo pohodný náskok od začátku až do konce. Myslím si, že fotbálek proběhl v pohodě a všichni dohráli spokojení a ve zdraví i když některé to trochu i bolelo.
Vítězem turnaje se stal tým „A“ se skórem 16:8

Sestava týmu „A“: Jarda Lejsek, Milan Košťál, Milan Englic, Martin Stojánek, David Peška, Lukáš Hazuka a Ondra Khol

Sestava týmu „B“: Petr Tvrdík, Pavel Dědek, Michal Smolný, Zbyněk Khol, Vlastimil Pfeifer, Martin Kmoníček a Michal Holanec

Nejlepší střelci:
1. místo: Ondra Khol – 7 gólů
2. místo: Martin Stojánek – 4 góly
3. místo: Pavel Dědek – 3 góly
Milan Košťál, David Pešek a Michal Holanec – 2 góly
Michal Smolný, Vlastimil Pfeifer, Martin Kmoníček a Lukáš Hazuka – 1 gól

Po turnaji jsme se přesunuli do naší domovské restaurace Rotunda, kde bylo zajištěno občerstvení a začala silvestrovská oslava. Na oslavu dorazili také další Stavbaři Láďa Capoušek s manželkou a některé další manželky našich hráčů.
Silvestrovské fota v sekci fotogalerie sezóna 2021-2022