trenér Petr Tvrdík

trenér Petr Tvrdík
Dne 20.6.2019


Na turnaji ve Starém Ransku ukončil Petr Tvrdík svou dlouholetou trenérskou funkci u Stavbařů. Jak jinak než vítězstvím v turnaji, ve kterém jsme se o toto vítězství pokoušeli už několik let. Trenérské žezlo po něm přebral Vlasta Pfeifer, který se bude společně s Romanem Kubištou starat o chod mužstva Stavbařů. Samozřejmě, že Petr Stavbaře neopouští a dál se bude podílet na fungování mužstva a možná bude mít i více času objevit se víckrát na place. Určitě nám ale budou chybět jeho výkřiky a gesta za postranní lajnou. Vše teď bude sledovat z lavičky a jsem přesvědčen, že mu to nedá a nějakých hezkých gest a „nadávek“ se ještě dočkáme.
Tímto bych mu chtěl poděkovat za vše co pro Stavbaře doposud udělal a samozřejmě ještě udělá a poděkovat i za všechny hráče, kteří někdy nastoupili za mužstvo Stavbaři.
Tak teda ještě jednou – moc děkujem Tréňo !!!

2 komentáře: „trenér Petr Tvrdík

  • 17.7.2019 (10:00)
    Trvalý odkaz

    Chtěl bych poděkovat všem klukům, kteří kopali za Stavbaře a za to, že to se mnou za lajnou co by koučem vydrželi. Časté umístění na bedně nám bylo odměnou za naši společnou snahu. A přiznám se, že mě bavilo s vámi vyhrávat. Zvláštní poděkování patří Milanovi Koštálovi, že z funkce kapitána mi dlouhodobě a vydatně ve všem pomáhal. A tak nezbývá než popřát novému vedení Vlastovi Pfeiferovi a Romanovi Kubištovi, aby tu pomyslnou fotbalovou káru táhli úspěšně dál. Nic nekončí, kopeme dál. Dík.

    Reagovat
    • 19.7.2019 (18:50)
      Trvalý odkaz

      Díky Tréňo. Jsem moc rád, že jsi mi dal možnost hrát s tak výbornou partou…..

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *