Silvestrovský fotbálek

Silvestrovský fotbálek

31.12.2022

 

Tak zase uběhl další rok, kdy se sešli Stavbaři v dopoledních hodinách za slunečného venkovního počasí na silvestrovském fotbálku v tělocvičně na Severu.
Celkem se nás sešlo 12 dobrých fotbalistů včetně nejmladšího a nejrychlejšího Ondry Khola. Po kouknutí na datum narození byly účastníci rozděleny na dva týmy „žlutý“ a „oranžový“. Celková hrací doba byla naplánována na 90minut.

Zápas byl dost vyrovnaný na obě strany. Bylo vidět, že každý tým se snaží zvítězit a strhnout vítězství na svoji stranu. Občas to i zajiskřilo, ale to k tomu patří. Byla vidět i souhra hráčů, kteří pravidelně docházejí každý týden do tělocvičny si trochu zaběhat a zdokonalit techniku.

Tento zápas vyšel střelecky nejlépe Ondrovi Kholovi, i když velkou zásluhu na tom měla naše brankářská jednička Aleš Svoboda, který několikrát nestačil dát nožičky k sobě a balón mu tak pěkně profrčel. Dále bylo vidět, že v týmu žlutých hráli spolu v útoku Michal H., Vlasta a Milan, jelikož obsadili druhé až čtvrté místo ve střelcích. V zadní řadě zase měli tvrdé jádro v čele s Alešem S. (až na ty housle) a Kmondou, kteří hlídali branku dokonale.

Na straně oranžových byla vidět velká snaha dohánět brankové manko, které dohnali vyrovnáním ke konci hrací doby díky hlavně ojedinělému střelci Ondrovi K.

Ale všechno dopadlo dobře a všichni dohráli ve zdraví a spokojenosti, i když těch 90minut bylo neskutečně dlouhých.

Vítězem neurputného souboje se stali všichni, jelikož zápas skončil nerozhodně 13:13 !!!!.

Nejlepší střelci:

1.místo – Ondra Khol (7 gólů)

2.místo – Michal Holanec (5 gólů)

3-4.místo – Vlasta Pfeifer a Milan Košťál (4 góly)

5-8.místo – David Peška, Martin Stojánek a Michal Smolný (2 góly)

Sestava týmu „Oranžový“: Ondra Khol, Jarda Lejsek, Martin Stojánek, Lukáš Hazuka, Michal Smolný, David Peška

Sestava týmu „Žlutý“: Vlastimil Pfeifer, Michal Holanec, Martin Kmoníček, Milan Košťál, Aleš Svoboda, Roman Kubišta

 

Po turnaji jsme se přesunuli do naší domovské restaurace Rotunda, kde bylo zajištěno občerstvení a začala silvestrovská oslava kam také dorazili další osobnosti jako bývalý trenér a nyní prezident klubu pan Petr Tvrdík, který dorazil pouze do hospody a nepřišel nám fandit do tělocvičny a popřípadě zapisovat a fotit průběh zápasu. Dále do hospůdky za námi dorazil Láďa Capoušek i s manželkou a také paní Košťálová. Samozřejmě dorazili i naše dvě hezké a roztomilé zdravotnice.

Po zhodnocení dopoledního fotbálku a dobrého občerstvení, se zrodila unikátní dohoda dvou ikon týmu Stavbařů. 

!!!  Ladislav Capoušek a Petr Tvrdík svými podpisy stvrdili dohodu a příslib, že příští rok opráší své sálovky a přijdou obohatit svými výkony Silvestrovský fotbálek !!!

Foto v sekci fotogalerie sezóna 2022/2023