turnaj Tecam Cup Kratonohy

Kratonohy
24.7.2021
Na konci července a to 24.7.2021 jsme po roce zavítali na 2. ročník TECAM CUPU, který se konal na hřišti FK Kratonohy. Počasí bylo slunečné a tak nic nebránilo předvést první letošní výkon na tomto turnaji. Na turnaj bylo přihlášeno celkem 21 týmů, které byly rozděleny do tří skupin po sedmi.
Turnaj jsme přihlásili za pomoci Pavla Dědka za což mu děkujeme, že jsme mohli zavítat zase znovu na tento turnaj. Turnaj byl skvěle organizován, takže jsme bezesporu byli všichni spokojeni.
Po zkušenostech z loňského ročníku se nám podařilo výrazně omladit a posílit mužstvo. Pod vedením Vlasty Pfeifera a Romana Kubišty jsme mohli počítat s těmito fotbalisty:
Aleš Svoboda, Milan Košťál, Pavel Dědek, Roman Kubišta, Zbyněk Khol, Ondřej Khol, Martin Kmoníček, Matěj Kmoníček, Jan Musil, Josef Pulpán, Michal Holanec, Lukáš Hazuka, Pavel Ryšavý a Petr Kárský.
Poprvé po dlouhé době jsme se tedy ocitli v situaci, kdy nás bylo na hřiště dost a mohli jsme tedy odvést kvalitní výkon. Bohužel se tak nestalo a dlouhá pauza a nesehranost nám svazovala nohy.
V prvním zápase s Obědovicemi jsme hráli vyrovnanou partii, ale bohužel jsme si nevytvořili žádnou gólovou šanci a prohráli 0:2.
Ve druhém zápase s týmem Dřív hvězdy jsme také hráli vyrovnanou partii a zápas skončil remízou 0:0.
Do třetího zápasu jsme nastupovali proti fotbalovému mužstvu 1.FC Pouchov. Po prvních dvou nepovedených zápasech a zmatcích se střídáním, jsme se již chtěli konečně radovat, abychom do dalších zápasů šli veseleji. Po slibném začátku jsme si to zase dokázali zdramatizovat, ale Díky Ondrovi Kholovi, Lukášovi Hazukovi a Matěji Kmoníčkovi se nám to podařilo a vyhráli jsme 3:2.
Ve čtvrtém zápase jsme nastupovali proti týmu Aligátorů, kteří ještě nepoznali na turnaji porážku. Bohužel se to podařilo i proti nám a prohráli jsme 5:1, kde za náš tým skóroval pouze Ondra Khol.
Do pátého zápasu jsme nastupovali proti fotbalovému mužstvu Libčany. Po pěkném výkonu všech hráčů jsme vyhráli 2:0 a zachovali si šanci postoupit ze skupiny. O góly se podělili Ondra Khol a Petr Kárský.
V posledním šestém zápase ve skupině jsme potřebovali bodovat, abychom si zachovali postup ze skupiny. Bohužel se nám to nepovedlo a nad mužstvem Beer team jsme pohráli 1:0.
Takže jsme v tabulce skupiny „B“ skončili na prvním nepostupovém 5.místě se ziskem 7 bodů a skórem 6:9, což byla tečka za výkony v celém turnaji.
Ukázalo se tedy, že máme opravdu na čem pracovat a pro příští rok všichni společný cíl: postoupit ze skupiny
Poděkování všem, co s chutí a vůlí přijeli strávit fotbalový den a alespoň trošku se pobavit fotbalem
Foto v sekci fotogalerie 2020/2021

Roman a Vlasta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *