turnaj Tecam Cup Kratonohy

slovo trenéra

Na konci července a to 25.7.2020 jsme poprvé v letošním roce zavítali na 1. ročník Tecam cupu, který se konal na hřišti FK Kratonohy. Počasí bylo slunečné, a tak nic nebránilo předvést první letošní výkon na turnaji.
První věcí bylo dát dohromady o prázdninách několik fotbalistů, abychom se vůbec zúčastnili. Turnaj jsme přihlásili na popud Pavla Dědka za což mu děkujeme, že jsme mohli zavítat zase na nějaký nový turnaj. Turnaj byl skvěle organizován, takže jsme bezesporu byli všichni spokojeni. Bohužel fotbalově to bylo už horší. Po mnoha omluvenkách se to podařilo, a tak jsme se sešli přímo na hřišti před výkopem ve složení:
A. Svoboda, P. Dědek, R. Kubišta, Zb. Khol, O. Khol, Vl. Pfeifer, M. Kmoníček a dvě posily Vašek Horajs a Josef Pulpán. Tím náš tým sčítal do turnaje celkem 9 statečných, kteří šli se srdcem do turnaje a nebáli se toho, i když náš tým, jak bylo vidět byl po dlouhé pauze zase na začátku. Neproměňování šancí bylo již od prvního hvizdu naším velkým problémem. K tomu se v dalších zápasech ukázala kvalita turnaje a když nedáš vyloženou šanci, tak už se do další nemusíš dostat.
Prvním zápase s OK interiérem jsme hráli vyrovnanou partii, ale bohužel ke konci zápasu jsme dostali dva smolné góly a prohráli 0:2.
V druhém zápase s Kunčicemi jsme také hráli vyrovnanou partii, ale bohužel jsme selhávali v koncovce a nebyli jsme schopný dát gól. A tak prohráli 0:4.
Do třetího zápasu jsme nastupovali proti fotbalovému mužstvu z Rovně. Už jsme chtěli se konečně radovat, abychom do dalších zápasů šli veseleji. Díky Ondrovi Kholovi se nám to podařilo a vyhráli jsme 3:2. Ondra si zapsal hattrick!!!!
Do čtvrtého zápasu jsme nastupovali proti fotbalovému mužstvu z Rohoznice. Bohužel na velmi mladší a běhavý tým jsme nestačili a dostali jsme celkem šest gólů a žádný nedali!
Takže jsme základní tabulku uzavřeli jednou výhrou a záporným skóre 3:14. V tabulce jsme skončili na 4.místě a šli v další fázi do skupiny „útěchy“.
V přestávce na oběd jsme předpokládali, že se bude hrát vyřazovacím způsobem, ale změna organizátorem nás zaskočila, jelikož nás pak čekalo ještě dalších čtyř utkání. V teplém a slunečném počasí to bylo docela dost. A to ještě nám odjel Pepa Pulpán, jemuž děkujeme, že byl ochoten na poslední chvíli nás doplnit.
K prvním zápasu skupiny „útěchy“ s Libčany jsme nastoupili docela s elánem a po chvilce zápasu jsme vedli gólem Ondry Khola 1:0. Bohužel vyrovnáním před koncem zápasu jsme pouze remizovali. V nastavení mohl ještě rozhodnout Vašek Horajs, ale bohužel 100% šanci spálil.
Ve druhém zápase jsme konečně naplno bodovali a zvítězili jsme nad týmem Ideál Holidays 2:1, když konečně se po několika loženkách trefil Pavel Dědek a Horajs.
V třetím zápase jsme nastupovali proti mužstvu Maracaná. Chtěli pokračovat na vítězné vlně a ono se to povedlo. Díky našemu nejlepšímu hráči Ondrovi Kholovi se nám to podařilo a vyhráli jsme
Do posledního čtvrtého zápasu jsme nastupovali proti fotbalovému mužstvu z Rovně, které jsme potkali v základní skupině a porazili jsme je. Znova se to povedlo a vyhráli jsme 1:0 po vítězné brance obránce Romana Kubišty.
Takže jsme tabulku skupiny „útěchy“ vyhráli se ziskem 10 bodů a skórem 5:2, což byla výborná tečka za výkony v celém turnaji.
Při vyhlášení výsledku byly převzaty pěkné ceny. Ceny převzal celé mužstvo. Těžko se hodnotí výkony po tak dlouhé době bez fotbalu. Pochvalu si zaslouží všichni, co se zúčastnili a snažili se tomu dát všechno, zvláště pak mladíček Ondra Khol, jenž byl naším nejlepším hráčem i střelcem.
Turnaj vyhrál tým NHK před týmem U45+. Na třetím místě skončilo mužstvo Pivní bratři a na čtvrtém místě tým Rohoznice.
Diváci si také našli cestu na stadion. Odhadem za celý den stadionem prošlo 400-500 diváků, což je neskutečné číslo, které vůbec nikdo asi nečekal.
Foto v sekci fotogalerie 2019/2020

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *